За нас

За нас

Развивайки се в изключително конкурентна и динамична пазарна обстановка, екипът на Семов Спед ЕООД се стреми да предложи на своите клиенти качествени услуги, базирани на познаване на пазарните принципи, открита комуникация, лоялност и обективност.

Екипът ни е с дългогодишен опит в областта на транспорта, логистиката и спедицията. Нашите клиенти оперират в различни сфери на бизнеса – от тежко машиностроене до текстилна и хранително-вкусова промишленост, а това ни прави запознати в детайли със спецификата на транспортиране, претоварване и складиране на широка гама от товари.

Ние сме в състояние да Ви предложим индивидуални решения, съобразени със спецификата на Вашия бизнес и конкретните Ви нужди.

Винаги можете да се обръщате към нас не само за транспортиране на стоки, а и за съвет по отношение на оптимални маршрути, опаковки, начин на товарене и разтоварване, застраховане на товарите и подходящо съхранение на Вашите стоки.

В стремежа си да осигурим не само бързина, но и сигурност за Вашите стоки, ние работим само с утвърдени превозвачи с CMR застраховки, а и самите ние имаме застраховка „Отговорност на Спедитора“ , което гарантира на клиентите ни сигурност и спокойствие.

Семов Спед ЕООД е член на НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕДИТОРИ