АВТОМОБИЛНИ ПРЕВОЗИ ЖЕЛЕЗОПЪТНИ ПРЕВОЗИ ВЪЗДУШНИ ПРЕВОЗИ МОРСКИ И РЕЧНИ ПРЕВОЗИ

АВТОМОБИЛНИ ПРЕВОЗИ

превози на комплектни и групажни товари с бордови автомобили, дрехарки, фургони, хладилни автомобили и бусове

ЖЕЛЕЗОПЪТНИ ПРЕВОЗИ

железопътни превози за и от Европа, страните от ОНД, Близкия и Средния Изток

ВЪЗДУШНИ ПРЕВОЗИ

превоз на стоки на значително отдалечени места

МОРСКИ И РЕЧНИ ПРЕВОЗИ

превоз на контейнери FCL/FCL, пристанищна обработка, транспортиране на машини и извънгабаритни товари

Развивайки се в изключително конкурентна и динамична пазарна обстановка, екипът на Семов Спед ЕООД се стреми да предложи на своите клиенти качествени услуги, базирани на познаване на пазарните принципи, открита комуникация, лоялност и обективност.
Екипът ни е с дългогодишен опит в областта на транспорта, логистиката и спедицията. Нашите клиенти оперират в различни сфери на бизнеса - от тежко машиностроене до текстилна и хранително-вкусова промишленост, а това ни прави запознати в детайли със спецификата на транспортиране, претоварване и складиране на широка гама от товари.
Ние сме в състояние да Ви предложим индивидуални решения, съобразени със спецификата на Вашия бизнес и конкретните Ви нужди.
Винаги можете да се обръщате към нас не само за транспортиране на стоки, а и за съвет по отношение на оптимални маршрути, опаковки, начин на товарене и разтоварване, застраховане на товарите и подходящо съхранение на Вашите стоки.
В стремежа си да осигурим не само бързина, но и сигурност за Вашите стоки, ние работим само с утвърдени превозвачи с CMR застраховки, а и самите ние имаме застраховка „Отговорност на Спедитора“ , което гарантира на клиентите ни сигурност и спокойствие.

Семов Спед ЕООД е член на НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕДИТОРИ

 
 

  |  

Copyright © Semov Sped 2013. All Rights Reserved.